www.roinforo.ro - căutarea începe aici !

      Acest site este locul unde poţi găsi informaţii din cele mai diverse domenii şi se defineşte ca fiind o structură informativă online, având principala caracteristică de a expune informaţii de larg interes, adunate şi structurate pe categorii. Informaţiile au un profund caracter general şi nu au atributul de ştiri sau produse ce ar intra sub incidenţa drepturilor de autor.


www.roinforo.ro - condiţii de utilizare !

        Ca mod de interacţiune, se poate spune că este un site interactiv ce vine în întâmpinarea dorinţei utilizatorului de a completa suita de articole, ştiri cu caracter general, noutăţi din cele mai diferite domenii. Interactivitatea este susţinută prin trimiterea materialului ce urmează a fi publicat pe site, în urma unei analize a administratorului, şi validarea sa.
        Trimiterea materialelor se poate face prin formularul destinat special acestui lucru  www.roinforo.ro/trimite_articol.htm sau prin e-mail articole@roinforo.ro
        Utilizatorul va fi înştiinţat prin e-mail despre starea materialului trimis spre publicare. Abordăm libera circulaţie a informaţiilor într-un mod deschis şi expansiv şi aprobăm citarea şi preluarea de materiale de pe acest site (dacă se citează sursa nu ne supărăm), în vederea folosirii lor pentru informare în mediul online. Site-ul www.roinforo.ro nu işi asumă răspunderea pentru provenienţa materialelor şi conţinutul lor trimise de către utilizatori.
        Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări şi ajustări materialelor trimise de utilizatori în vedrea păstrării unui text ligibil, fără expresii ofensatoare, vulgare sau alte sintagme ce aduc lezări oricăror categorii sociale, minorilor, minoritaţilor etnice, persoanelor cu orientări sexuale diferite, persoane fizice sau juridice.
» Home
Portal romanesc de informatii din diverse domenii.
Ultima ora  »
Curs valutar
Categorii
home
contact
portofoliu
termeni si conditii
www.roinforo.ro
logo_roinforo.ro